tiistai 28. tammikuuta 2020

The lazy song

Minulta sinulle ❤

Nuav vaan on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin!
Juuri töistä kotiudun ja huh, onneksi ollaan jo voiton puolella tästä päivästä. Aamu lähti ihanasti puolentunnin lenkillä käyntiin ja sitten kun olin lenkin jälkeen saanut eteeni tämän


 

vanhempi pojistani soitti että myöhästyi kouluautosta. Ei muuta kuin kamat kasaan ja autolla perään...

Jaahas näköjään eilen oli niin kiirus että jäi blogikin kesken. Nyt siis eletään jo tiistaita ja eilen saatiin esikoinen kunnialla kouluun!

Jotenkin ihanaa kun on arki ja omat rutiinit! Viikonloput tietysti on mukavia, mutta ihan mahtava aloittaa aina viikkokin. Tietysti pidän työstäni jota teen ja koen olevani siinä jopa hyvä, joten eiköhän sekin edesauta tätä maanantaista tykkäämistä. Itselleni tulee tosi hyvä tunne kun hommat sujuvat ja osaan tehdä mitä pyydetään tai osaan auttaa muita hommissa. Viimeksi perjantaina sain yhdeltä kollegalta viestiä "Kiitos paljon Sanna! Olet aarre!", kun autoin häntä yhden ohjelmisto asian kanssa. Tällä lausahduksella olenkin leijunut koko viikonlopun! Ja tällaisista pienistä kiitoksista tulee ihan valtavan hyvä olo! Toivottavasti osaan itse antaa hyvää palautetta myös minua auttaneille! Pienellä lauseella tai teolla saattaa olla valtavan iso merkitys! 

Kiitos siis sinulle joka jaksat lukea blogiani! ❤


⚜ Sanna

ps. Voi kuinka tästä kappaleesta tulee niin kuopuksen lapsuus (alle kouluikä) mieleen. Tää oli hänen lemppari hetken aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Five foot two, eyes of blue

Minulta sinulle ❤ Uu, meinaa kuulkaas kiirettä pitää sen verran ettei ehdi blogia päivittämään, eikä koruja väsäämään. Hyvä lenkit jaksaa ...