keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Sultans of Swing

Minulta sinulle ❤

Hei sinä siellä! Miten päiväsi on lähtenyt käyntiin? 
Juuri itse kotiuduin aamulenkilta koiran kanssa. Kun lähtee aamulla jo viideltä kävelemään, niin saa kyllä ihan yksin lenkkeillä. Tosin tällä kylänraitilla ei tule myöhemminkään juuri ihmisiä vastaan...


Pienellä kylällä asumisen hyvät ja huonot puolet. Parhaana puolena näen yhtenäisyyden, kaikki tuntevat toisensa ja pidetään vähän toinen toisistamme huolta. Mutta täällä kyllä se naapuri tietää omat asiat paremmin kuin itse. Tosin meillä on ihan maailman parhaimmat naapurit! Ja kun puhun naapureilla, en tarkoita sitä muutaman metrin päässä olevaa taloa. Meidän naapureita ei tästä kyllä tarkalla silmälläkään erota, matkaa sinne on muutama sata metriä, sellaisen pienen koirankusetus lenkin päässä. 
Ja pienellä kylällä asumisessa tulee esiin myös se, että oletetaan kaikkien olevan samasta muotista. Jos ajattelet poikkeavasti tai teet jotakin epätavallista, siitä kyllä nopeasti juorut lähtevät liikkeelle. Mutta kaikesta huolimatta, plussat voittavat ainakin vielä tällä hetkellä miinukset, joten mukava täällä on asustaa. Ja niin kauan kuin yöpuvussa voi postin hakea, niin kaikki hyvin! 

Josko sitä hipaisisi nyt suihkun kautta aikuisten töihin. Ja sitten teille vielä tämän aamun lenkkimusiikit, olkaa hyvät. Ihanaa päivää juuri sinulle! 

⚜ Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Five foot two, eyes of blue

Minulta sinulle ❤ Uu, meinaa kuulkaas kiirettä pitää sen verran ettei ehdi blogia päivittämään, eikä koruja väsäämään. Hyvä lenkit jaksaa ...