perjantai 24. tammikuuta 2020

Creep

Minulta sinulle ❤

"But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here..."

Välillä tuntuu tältä, ihan väärässä paikassa väärään aikaan. Olispa ihana elää jotakin toista aikakautta! Varsinkin musiikillisesti ehkä rockin alkuaikaa ja progen syntymisen aikaa 60-70 luvuilla. Rauhaa ja rakkautta!

Mutta ainahan voi vähän irroitella ja kokeilla miltä jokin tietty aikakausi tuntuu. Itse olen järjestämässä ystäväporukalle tapahtuman joka vetää koko poppoon 1920-luvulle!




Tiedossa on cocktail tilaisuus jossa myös selvitellään murhamysteeriä. Ihan hullun hauskaa tulossa, mutta samalla tosi jännää! Perushahmo-kuvaukset on kullekin osallistujalle annettu, mutta muutoin illassa ei ole käsikirjoitusta. Kukin näyttelee omaa hahmoaan parhaaksi katsomallaan tavalla! 
Mä niin odotan tätä iltaa, toivottavasti homma menee putkeen ja saan siitä osaa taltioitua myös tänne. Itselleni ensimmäinen roolipelaaminen ja jänskää ihan sikana, samalla kun pitäisi vielä ohjata tätä tapahtumaa ja viedä hommaa sujuvasti eteenpäinkin! 
Pitäisi alkaa itselle etsimään vaatteita ja rekvisiittaa. Ja huoneen "sisustamiseen" pitäisi vähän ajatusta myös käyttää, jotta jokainen pääsisi oikeanlaiseen tunnelmaan heti pelitilaan saapuessaan. 
Iik jännää tulossa! 😁

Vakoilemisiin

⚜ Sanna

Ps. Muistaako kukaan lukeneensa niitä Bertin päiväkirjoja? Niissähän oli aina joku loppukaneetti ennen nimeä. Tulee tuosta omasta vakoilemisiin toivotuksesta mieleen. Ihan kuin lapsena kerran 😆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Five foot two, eyes of blue

Minulta sinulle ❤ Uu, meinaa kuulkaas kiirettä pitää sen verran ettei ehdi blogia päivittämään, eikä koruja väsäämään. Hyvä lenkit jaksaa ...